Kinderdagverblijf 't Rakkertje

Kinderdagverblijf 't Rakkertje is een Kinderopvang gelegen aan Kroostweg 33-A in Zeist.

t Rakkertje is een kinderdagverblijf dat kinderopvang biedt aan kinderen van 10 weken tot 4 jaar. Ze streven ernaar om kinderen op een goede manier te begeleiden in hun ontwikkeling en bieden een huiselijke sfeer waarin kinderen zich prettig en veilig voelen. Het kinderdagverblijf heeft vier verticale groepen waarin kinderen van verschillende leeftijden samen zitten. Elke groep heeft maximaal 12 kinderen en twee leidsters. Er wordt gezorgd voor een gevarieerd speelaanbod en er wordt rekening gehouden met het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Het kinderdagverblijf heeft ook een buitenruimte waar kinderen kunnen buitenspelen. Er wordt gezorgd voor een gezonde snack en er wordt gewerkt met een vast team van gediplomeerde leid(st)ers. Ouders zijn enthousiast over 't Rakkertje en vinden het een tweede thuis voor hun kinderen waar ze goed leren samen spelen en vriendjes maken.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Rakkertje in Zeist

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zeist? Bij Kinderdagverblijf 't Rakkertje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Rakkertje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Rakkertje is een Kinderopvang gelegen aan Kroostweg 33-A in Zeist. Ideaal dus als je in de omgeving van Zeist je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Rakkertje in Zeist

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Rakkertje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Rakkertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Rakkertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Rakkertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Rakkertje

Bezoekers bekeken ook