Partou Duinrakkers

Partou Duinrakkers is een Kinderdagopvang gelegen aan Duin en Dal 1A in Noordwijkerhout.

Dit artikel is een samenvatting van een webpagina over kinderdagverblijf Duinrakkers in Noordwijkerhout. Het kinderdagverblijf biedt opvang voor kinderen van verschillende leeftijden en heeft een ruim pand met speelhoeken en een grote speelhal. Er is ook een natuurtuin waar de kinderen kunnen spelen. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en ouders kunnen het GGD-rapport en het pedagogisch beleid bekijken voor meer informatie. Daarnaast worden de tarieven voor kinderopvang in 2023 vermeld en kunnen ouders hun kind inschrijven voor een rondleiding of een persoonlijk aanbod ontvangen. Het artikel benadrukt ook dat Partou kinderen helpt om vriendjes te maken, ouders op de hoogte houdt via een app en dagelijks nieuwe dingen leert.

Meer informatie over Partou Duinrakkers in Noordwijkerhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Noordwijkerhout? Bij Partou Duinrakkers kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Duinrakkers geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Duinrakkers is een Kinderopvang gelegen aan Duin en Dal 1A in Noordwijkerhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Noordwijkerhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Duinrakkers in Noordwijkerhout

Wil je weten wat Partou Duinrakkers te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Duinrakkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Duinrakkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Duinrakkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Duinrakkers

Bezoekers bekeken ook