Hojpiepeloj, kinderdagopvang

Hojpiepeloj, kinderdagopvang is een Kinderopvang gelegen aan Sint Ignatiusstraat 11 in Breda.

Kinderdagverblijf Hojpiepeloj in Breda, opgericht door Rian en Arienne, is al sinds 1991 een vertrouwd adres voor kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Het kinderdagverblijf hecht veel waarde aan kleinschaligheid en persoonlijke aandacht, wat zorgt voor een goede ontwikkeling in een huiselijke omgeving. Het pedagogisch beleid staat voorop om de kwaliteit van de opvang te waarborgen. Bij Hojpiepeloj worden kinderen opgevangen in een veilige en liefdevolle omgeving. Om kennis te maken met het team en een kijkje te nemen, kan er gebeld worden voor een afspraak. Inschrijven bij Hojpiepeloj kan via de website.

Meer informatie over Hojpiepeloj, kinderdagopvang in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Hojpiepeloj, kinderdagopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Hojpiepeloj, kinderdagopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Hojpiepeloj, kinderdagopvang is een Kinderopvang gelegen aan Sint Ignatiusstraat 11 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Hojpiepeloj, kinderdagopvang in Breda

Wil je weten wat Hojpiepeloj, kinderdagopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Hojpiepeloj, kinderdagopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hojpiepeloj, kinderdagopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hojpiepeloj, kinderdagopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Hojpiepeloj, kinderdagopvang

Bezoekers bekeken ook