de Kindereijk

de Kindereijk is een Kinderopvangbureau gelegen aan Eerste Zeine 96 in Waalwijk.

Bij kinderdagverblijf en BSO De Kindereijk kunnen kinderen elke dag nieuwe avonturen beleven. Ze hebben een belevingstuin en ruimtes waar kinderen kunnen spelen en leren. Het enthousiaste en deskundige team zorgt voor een veilige omgeving. De Kindereijk biedt verschillende soorten opvang aan, waaronder kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende rondleiding krijgen om te zien hoe de locatie eruitziet en hoe er voor de kinderen wordt gezorgd. De Kindereijk is gevestigd in Waalwijk en is het hele jaar geopend, behalve op nationaal erkende feestdagen.

Meer informatie over de Kindereijk in Waalwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Waalwijk? Bij de Kindereijk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij de Kindereijk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

de Kindereijk is een Kinderopvang gelegen aan Eerste Zeine 96 in Waalwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Waalwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

de Kindereijk in Waalwijk

Wil je weten wat de Kindereijk te bieden heeft? Bekijk dan de website van de Kindereijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Kindereijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Kindereijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. de Kindereijk

Bezoekers bekeken ook