Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem

Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem is een Kinderopvang gelegen aan De Wielstraat 18 in Beusichem.

Fantaziehuis De Rups is een kleinschalige kinderdagopvang gelegen naast de voetbalvelden in Beusichem. Ze organiseren activiteiten vanuit thema’s die de kinderen aanspreken en hebben een grote binnenruimte waar de kinderen alle bewegingsvrijheid hebben. Op deze locatie is ook buitenschoolse opvang beschikbaar. Het kinderdagverblijf zorgt ervoor dat de kinderen zich welkom voelen en neemt de tijd voor zowel het kind als de ouder. De dag op de kinderdagopvang bestaat uit samen fruit eten en drinken, spelen, knutselen, boekjes lezen en inspelen op de actualiteit en thema’s. Na de lunch gaan de meeste kinderen slapen en daarna wordt er weer gespeeld totdat de ouders komen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem in Beusichem

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Beusichem? Bij Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem is een Kinderopvang gelegen aan De Wielstraat 18 in Beusichem. Ideaal dus als je in de omgeving van Beusichem je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem in Beusichem

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Fantaziehuis De Rups Beusichem

Bezoekers bekeken ook