Kinderopvang Eiland Marlyne B.V.

Kinderopvang Eiland Marlyne B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Voordijk 237 in Barendrecht.

Eiland Marlyne is een kinderdagverblijf in Barendrecht met meerdere locaties. Ze bieden ruime openingstijden van 07.00 tot 19.00 uur, wat uniek is in de regio. Hun pedagogisch beleid is gebaseerd op de ontwikkeling van ieder kind op zijn eigen tempo. Ze hanteren ook een gezond, hoofdzakelijk biologisch voedingsbeleid. Alle extra's zijn inbegrepen, zoals gezonde voeding, verzorgingsproducten en vervoer van en naar school. Eiland Marlyne heeft acht unieke locaties waar kinderen in vertrouwen kunnen opgroeien en zich kunnen ontwikkelen. Ze hebben ook verschillende prijspakketten en bieden flexibele opvangmogelijkheden. Ouders zijn tevreden omdat hun kinderen volop kunnen spelen en genieten van verschillende activiteiten.

Meer informatie over Kinderopvang Eiland Marlyne B.V. in Barendrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Barendrecht? Bij Kinderopvang Eiland Marlyne B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Eiland Marlyne B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Eiland Marlyne B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Voordijk 237 in Barendrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Barendrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Eiland Marlyne B.V. in Barendrecht

Wil je weten wat Kinderopvang Eiland Marlyne B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Eiland Marlyne B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Eiland Marlyne B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Eiland Marlyne B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Eiland Marlyne B.V.

Bezoekers bekeken ook