Peutergroep 't Speeltreintje (KOW)

Peutergroep 't Speeltreintje (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 2 in Oostkapelle.

Bij 't Speeltreintje, gelegen aan de Schoolstraat in Oostkapelle, bevindt zich een peutergroep met uitdagende speelhoeken. Ze hebben onder andere een grote leeshoek, een autohoek en een speelhuis op de bovenverdieping. Tijdens het thema 'Dit ben ik!' hadden ze een modeshow voor ouders georganiseerd. Daarnaast spelen de kinderen elke dag buiten op het ruime en groene speelplein, waar ze kunnen genieten van het gras, de zandbak en de glijbaan. Je kunt een rondleiding aanvragen om een betere indruk te krijgen. Voor praktische informatie kun je contact opnemen via 0118 - 61 45 32. Dit is een samenvatting van de tekst.

Meer informatie over Peutergroep 't Speeltreintje (KOW) in Oostkapelle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oostkapelle? Bij Peutergroep 't Speeltreintje (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peutergroep 't Speeltreintje (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peutergroep 't Speeltreintje (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 2 in Oostkapelle. Ideaal dus als je in de omgeving van Oostkapelle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peutergroep 't Speeltreintje (KOW) in Oostkapelle

Wil je weten wat Peutergroep 't Speeltreintje (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peutergroep 't Speeltreintje (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peutergroep 't Speeltreintje (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peutergroep 't Speeltreintje (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peutergroep ’t Speeltreintje (KOW)

Bezoekers bekeken ook