Humankind - Kinderdagverblijf Kobus

Humankind - Kinderdagverblijf Kobus is een Kinderopvang gelegen aan Oude Haven 2 in Odijk.

Kinderdagverblijf Kobus is een vertrouwd adres voor ouders en heeft een centrale ligging op de fietsroute naar de scholen in Odijk. Het kinderdagverblijf biedt een scala aan activiteiten en heeft een fantastische buitenruimte waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Het adres van Kobus is Oude Haven 2, 3984 KT Odijk. Voor meer informatie en het downloaden van het GGD-rapport kan er contact worden opgenomen met de locatie. Het kinderdagverblijf wordt beheerd door Irma Van Den Burg, de vestigingsmanager. Voor meer informatie of persoonlijk advies kunnen ouders contact opnemen met het Regiokantoor Midden-Nederland. Kinderdagverblijf Kobus maakt deel uit van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Kobus in Odijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Odijk? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Kobus kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Kobus geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Kobus is een Kinderopvang gelegen aan Oude Haven 2 in Odijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Odijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Kobus in Odijk

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Kobus te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Kobus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Kobus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Kobus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Kobus

Bezoekers bekeken ook