Kinderdagverblijf De Batavieren

Kinderdagverblijf De Batavieren is een Kinderopvang gelegen aan IJsselkade 48 in Leiden.

De kinderopvanglocatie "De Batavieren" in Leiden biedt een liefdevolle en veilige omgeving voor kinderen. Er is een prachtige natuurtuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Daarnaast zijn er speciale babygroepen waar baby's spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Bij de peutergroep kunnen kinderen samen spelen en ontdekken in verschillende speelhoeken, zowel binnen als buiten. Na schooltijd kunnen kinderen terecht bij de BSO, waar ze kunnen knutselen, buitenspelen en bijkomen van een drukke schooldag. De Batavieren werkt samen met verschillende scholen in Leiden en biedt ook een vakantieprogramma aan. Vanaf 8 jaar kunnen kinderen naar BSO Matilo gaan, waar ze uitdagende activiteiten en workshops kunnen doen. De Kinderhaven biedt ook handige extra's zoals een ouderportaal en de BSO Eetclub. Je kunt een vrijblijvende rondleiding inplannen of direct inschrijven bij De Batavieren.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Batavieren in Leiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leiden? Bij Kinderdagverblijf De Batavieren kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Batavieren geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Batavieren is een Kinderopvang gelegen aan IJsselkade 48 in Leiden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Batavieren in Leiden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Batavieren te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Batavieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Batavieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Batavieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Batavieren

Bezoekers bekeken ook