Kinderdagverblijf De Rekeltjes

Kinderdagverblijf De Rekeltjes is een Kleuterschool gelegen aan James Wattstraat 10 C in Alkmaar.

Kinderdagverblijf en BSO De Rekeltjes is een kleinschalige kinderopvang in Alkmaar. Ze bieden persoonlijke aandacht in een vertrouwde en veilige omgeving. Het team van De Rekeltjes is stabiel en bestaat uit enthousiaste en betrokken medewerkers. Ze bieden verschillende activiteiten aan om de kinderen te inspireren en uit te dagen. Voor kinderen vanaf 3 jaar worden er speciale 3+ activiteiten georganiseerd om hun ontwikkelingsproces te stimuleren. Het tarief voor kinderdagverblijf bedraagt €9,13 per uur en voor buitenschoolse opvang €8,50 per uur. De overheid betaalt mee aan de kosten van kinderopvang en je kunt een toeslag aanvragen via www.toeslagen.nl.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Rekeltjes in Alkmaar

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alkmaar? Bij Kinderdagverblijf De Rekeltjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Rekeltjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Rekeltjes is een Kinderopvang gelegen aan James Wattstraat 10 C in Alkmaar. Ideaal dus als je in de omgeving van Alkmaar je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Rekeltjes in Alkmaar

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Rekeltjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Rekeltjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Rekeltjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Rekeltjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Rekeltjes

Bezoekers bekeken ook