Alliade - Kinderdagcentrum It Mearke

Alliade - Kinderdagcentrum It Mearke is een Kinderopvang gelegen aan Plevierenpad 3 in Sneek.

Een kinderdagcentrum is een fijne en veilige plek voor kinderen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. In deze centra bieden ze begeleiding, behandeling en zorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar. De activiteiten zijn gericht op ontwikkelingsstimulering en het aanleren van vaardigheden, zodat de kinderen zelfstandiger worden en zoveel mogelijk kunnen bereiken. Het uiteindelijke doel is om de kinderen stap voor stap te begeleiden naar onderwijs of dagbesteding. De kinderdagcentra werken samen met scholen in de omgeving en hebben verschillende locaties. Het contactadres is Trambaan 10 in Heerenveen.

Meer informatie over Alliade - Kinderdagcentrum It Mearke in Sneek

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sneek? Bij Alliade - Kinderdagcentrum It Mearke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Alliade - Kinderdagcentrum It Mearke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Alliade - Kinderdagcentrum It Mearke is een Kinderopvang gelegen aan Plevierenpad 3 in Sneek. Ideaal dus als je in de omgeving van Sneek je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Alliade - Kinderdagcentrum It Mearke in Sneek

Wil je weten wat Alliade - Kinderdagcentrum It Mearke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Alliade - Kinderdagcentrum It Mearke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alliade - Kinderdagcentrum It Mearke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alliade - Kinderdagcentrum It Mearke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Alliade – Kinderdagcentrum It Mearke

Bezoekers bekeken ook