Agrarische kinderopvang Buitengewoon

Agrarische kinderopvang Buitengewoon is een Kinderopvang gelegen aan Ganzestraat 27 in Hapert.

Kinderopvang Buitengewoon is een professionele kinderopvang op een boerderij waar kinderen kunnen genieten van de natuur en avontuurlijke activiteiten. Ze bieden opvang aan 64 kinderen van 0 tot 4 jaar, 16 kinderen van 2 tot 4 jaar op de peutergroep en 44 kinderen van basisschoolleeftijd op de BSO. Naast binnen- en buitenruimtes hebben ze ook extra faciliteiten zoals een moestuin en contact met ouderen via een zorgboerderij. De kinderopvang is geopend op werkdagen van 07.15u tot 18.15u, behalve op officiële feestdagen.

Meer informatie over Agrarische kinderopvang Buitengewoon in Hapert

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hapert? Bij Agrarische kinderopvang Buitengewoon kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Agrarische kinderopvang Buitengewoon geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Agrarische kinderopvang Buitengewoon is een Kinderopvang gelegen aan Ganzestraat 27 in Hapert. Ideaal dus als je in de omgeving van Hapert je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Agrarische kinderopvang Buitengewoon in Hapert

Wil je weten wat Agrarische kinderopvang Buitengewoon te bieden heeft? Bekijk dan de website van Agrarische kinderopvang Buitengewoon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Agrarische kinderopvang Buitengewoon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Agrarische kinderopvang Buitengewoon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Agrarische kinderopvang Buitengewoon

Bezoekers bekeken ook