Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel

Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Cambier van Nootenlaan 7 in Tiel.

Fantaziehuis Pompidou, gevestigd in Tiel, biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze hebben per direct plaatsen beschikbaar en nodigen ouders uit om hun kind direct aan te melden. Het kinderdagverblijf heeft een grote speelruimte, met aparte buitenruimtes voor elke groep. Bij slecht weer kunnen de kinderen binnen spelen in de binnenspeelruimte, waar ze zelfs kunnen fietsen. Er is ook een aparte leesruimte waar kinderen tot rust kunnen komen. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen: een rustige babygroep met veel structuur en een levendige peutergroep waar kinderen zelfstandigheid leren. Ze werken met de Piramide-methode en bieden activiteiten aan binnen bepaalde thema's, aangepast aan de leeftijd en ontwikkelingsniveau van de kinderen. Fantaziehuis Pompidou biedt opvang in een leerzame, creatieve en huiselijke sfeer, waar elk kind als individu wordt gezien en zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen.

Meer informatie over Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel in Tiel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tiel? Bij Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Cambier van Nootenlaan 7 in Tiel. Ideaal dus als je in de omgeving van Tiel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel in Tiel

Wil je weten wat Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Fantaziehuis Pompidou – Kinderdagopvang Tiel

Bezoekers bekeken ook