Nanoq Kinderdagverblijf

Nanoq Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminastraat 35a, 01 in Made.

Kinderdagverblijf Nanoq is een kinderdagverblijf dat is opgericht door Wendy Verkooijen-Kooiman. Wendy heeft jarenlang de wens gehad om haar eigen kinderdagverblijf te starten. In september 2009 kreeg ze de gelegenheid om een ruimte te betrekken in het pand van Zwemschool van Geloof. Wendy heeft ervaring met het werken met kinderen van 0 tot 12 jaar, evenals met jonge kinderen met een beperking en ontwikkelingsachterstand. Bij Kinderdagverblijf Nanoq zal zij de dagelijkse leiding hebben over het team en zorg bieden aan de kinderen op de groep. Voor vragen kunnen ouders haar altijd aanspreken. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Wilhelminastraat 35a/01 in Made.

Meer informatie over Nanoq Kinderdagverblijf in Made

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Made? Bij Nanoq Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Nanoq Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Nanoq Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminastraat 35a, 01 in Made. Ideaal dus als je in de omgeving van Made je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Nanoq Kinderdagverblijf in Made

Wil je weten wat Nanoq Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Nanoq Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nanoq Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nanoq Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Nanoq Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook