De Vlinderboom bewuste kinderopvang

De Vlinderboom bewuste kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Roemer Visscherlaan 7 in Roosendaal.

De Vlinderboom biedt bewuste kinderopvang aan kinderen van 0-4 jaar. Ze creëren een huiselijke en warme omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn en de ruimte krijgen om te groeien. Ze hechten waarde aan natuurbeleving en gezondheid, en proberen hun bewuste visie zoveel mogelijk in alle aspecten van de opvang toe te passen. De groepsruimte is rustig en warm ingericht met natuurlijke materialen en duurzaam speelgoed. Ze benaderen de kinderen positief en proberen van hen te leren, terwijl ze hen ondersteunen bij hun behoeften. Ze staan dichtbij de natuur en hebben een natuurlijke ontdektuin waar kinderen kunnen slapen, in een zandbak kunnen spelen en de dieren kunnen voeren. Bij De Vlinderboom wordt gezond en biologisch gegeten en ze beleven het ritme van de seizoenen.

Meer informatie over De Vlinderboom bewuste kinderopvang in Roosendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roosendaal? Bij De Vlinderboom bewuste kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Vlinderboom bewuste kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Vlinderboom bewuste kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Roemer Visscherlaan 7 in Roosendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Roosendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Vlinderboom bewuste kinderopvang in Roosendaal

Wil je weten wat De Vlinderboom bewuste kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Vlinderboom bewuste kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vlinderboom bewuste kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vlinderboom bewuste kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Vlinderboom bewuste kinderopvang

Bezoekers bekeken ook