Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen

Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen is een Kinderopvangbureau gelegen aan Waalstraat 23 in Geldermalsen.

Fantaziehuis Pippeloen is een kinderdagopvang in Geldermalsen met direct beschikbare plekken. Het kinderdagverblijf biedt een warme en vertrouwde sfeer waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. De speelruimtes zijn sfeervol ingericht met uitdagend speelgoed en er is ruimte voor zowel begeleide activiteiten als vrij spel. Het team van Fantaziehuis Pippeloen zorgt voor een leerzame, creatieve en huiselijke omgeving waar elk kind als een individu wordt gezien en zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Het kinderdagverblijf biedt praktische informatie over groepen, openingstijden, het GGD-rapport en de kosten. Op een dag op het kinderdagverblijf wordt er fruit gegeten, activiteiten gedaan en gespeeld. Na de lunch doen de meeste kinderen een dutje en wordt er weer gespeeld tot de ouders komen om de kinderen op te halen.

Meer informatie over Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen in Geldermalsen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Geldermalsen? Bij Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen is een Kinderopvang gelegen aan Waalstraat 23 in Geldermalsen. Ideaal dus als je in de omgeving van Geldermalsen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen in Geldermalsen

Wil je weten wat Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Fantaziehuis Pippeloen – Kinderdagopvang Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook