Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH)

Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Drooghe Bol 1004 in Julianadorp.

Kinderdagverblijf de Zeezwaluw is gevestigd tussen basisschool de Vloedlijn en basisschool de Hofstee. Er wordt samengewerkt met de basisscholen om een ​​doorgaande lijn te creëren en er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten ondernomen. Er is een speel- en ontdektuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. De locatie heeft 1 stamgroep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De oudercommissie is bereikbaar via het contactpersoonoc@skdh.nl en levert regelmatig bijdragen aan de nieuwsbrief van de locatie. Inschrijven is gratis en vrijblijvend en kan online via het inschrijfportaal. Voor andere vragen of opmerkingen kan het contactformulier worden ingevuld of kan er telefonisch contact worden opgenomen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH) in Julianadorp

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Julianadorp? Bij Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Drooghe Bol 1004 in Julianadorp. Ideaal dus als je in de omgeving van Julianadorp je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH) in Julianadorp

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Zeezwaluw (SKDH)

Bezoekers bekeken ook