Kinderopvang Eigen-Wijs

Kinderopvang Eigen-Wijs is een Kinderopvang gelegen aan Leichelweg 26 in Lochem.

Bij kinderopvang Eigen-Wijs in Lochem is het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen. Ze hebben één verticale groep waarin maximaal 16 kinderen worden opgevangen van 0-4 jaar. Er zijn 2 of 3 pedagogisch medewerkers aanwezig die werken volgens de regels van de beroepskracht-kindratio (BKR). Er is een mooie binnenruimte om te spelen, te knutselen en samen op de bank te zitten met een boek. Daarnaast zijn er 3 ruime slaapkamers voor rust. Buitenspelen is ook belangrijk en daarom is de buitenruimte speciaal ingericht. Het team van leidsters is zorgvuldig geselecteerd en gelooft dat kinderen het beste gedijen in een warme, sfeervolle omgeving met oprechte aandacht en interesse. Er wordt goed gecommuniceerd met ouders en alles is bespreekbaar. Kinderopvang Eigen-Wijs is flexibel en werkt met flexibele contracten. Er is een vast team van leidsters dat kinderen warm verwelkomt en tijd heeft voor een praatje en om te vertellen wat er die dag is gebeurd.

Meer informatie over Kinderopvang Eigen-Wijs in Lochem

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lochem? Bij Kinderopvang Eigen-Wijs kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Eigen-Wijs geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Eigen-Wijs is een Kinderopvang gelegen aan Leichelweg 26 in Lochem. Ideaal dus als je in de omgeving van Lochem je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Eigen-Wijs in Lochem

Wil je weten wat Kinderopvang Eigen-Wijs te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Eigen-Wijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Eigen-Wijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Eigen-Wijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Eigen-Wijs

Bezoekers bekeken ook