KDV Villa De Kinderlantaarn

KDV Villa De Kinderlantaarn is een Kinderopvang gelegen aan Badweg 17a in Lelystad.

Villa De Kinderlantaarn is een kindereducatiecentrum in Lelystad dat zowel kinderdagopvang (KDV) als buitenschoolse opvang (BSO) aanbiedt. Ze bevinden zich boven speelparadijs Ballorig, waar de kinderen gratis mogen spelen. Het centrum is flexibel in de opvang van kinderen van 0 tot en met 13 jaar en heeft een ruime en gratis parkeerplaats voor de deur. Ze streven ernaar om betaalbare, flexibele, leuke, verantwoorde en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang te bieden die voldoet aan de wensen en behoeften van ouders. Ze hebben een ruime gratis parkeerplaats, veel natuur in de omgeving, hooggekwalificeerd personeel, een dagelijkse warme maaltijd en het zwembad De Koploper vlakbij. Ze voldoen aan alle Wet & Regelgeving en stellen beleidsdocumenten beschikbaar voor ouders. Het doel van het kindereducatiecentrum is om kinderen op te laten groeien in een veilige en huiselijke sfeer en de basis te leggen voor een kansrijk leven. Ze bieden kinderopvang voor 16 kinderen van 0-13 jaar in een kleinschalige en persoonlijke omgeving, met toegewijde en professionele begeleiders. Het centrum heeft 27 jaar ervaring in kinderopvang.

Meer informatie over KDV Villa De Kinderlantaarn in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij KDV Villa De Kinderlantaarn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Villa De Kinderlantaarn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Villa De Kinderlantaarn is een Kinderopvang gelegen aan Badweg 17a in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Villa De Kinderlantaarn in Lelystad

Wil je weten wat KDV Villa De Kinderlantaarn te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Villa De Kinderlantaarn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Villa De Kinderlantaarn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Villa De Kinderlantaarn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Villa De Kinderlantaarn

Bezoekers bekeken ook