Kinderdagverblijf Vipkids

Kinderdagverblijf Vipkids is een Kinderopvang gelegen aan Joan Melchior Kemperstraat 37A in Amsterdam.

Vipkids is een kleinschalig kinderdagverblijf in Amsterdam Westerpark en Amsterdam Noord. Het doel van Vipkids is om een tweede thuis te creëren voor kinderen, waar ze zich veilig voelen en echt gezien worden. Ze gebruiken natuurlijke en duurzame materialen voor de inrichting en het speelgoed. Bij Vipkids wordt er veel waarde gehecht aan de gezondheid van de kinderen, daarom worden er zoveel mogelijk biologische en verse producten gebruikt voor de maaltijden. Elk kind wordt bij Vipkids als een VIP behandeld, omdat ieder kind uniek is. Verantwoordelijkheid, interactie en pedagogiek staan centraal binnen het kinderdagverblijf.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Vipkids in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf Vipkids kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Vipkids geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Vipkids is een Kinderopvang gelegen aan Joan Melchior Kemperstraat 37A in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Vipkids in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Vipkids te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Vipkids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Vipkids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Vipkids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Vipkids

Bezoekers bekeken ook