Pinokkio

Pinokkio is een Kinderopvang gelegen aan Goohorstlaan 12 in Noordwijk.

Pinokkio is een kinderopvang met liefde waar dagelijkse verzorging en activiteiten worden aangeboden. Het team bestaat uit ervaren medewerkers en er zijn drie locaties beschikbaar. Pinokkio biedt verschillende vormen van kinderopvang en streeft naar een vertrouwde en veilige omgeving. Rust en transparantie zijn belangrijke aspecten en er worden dagverse maaltijden aangeboden. Kinderen kunnen spelenderwijs leren door het early learning programma Uk en Puk. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven of een afspraak maken om langs te komen.

Meer informatie over Pinokkio in Noordwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Noordwijk? Bij Pinokkio kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Pinokkio geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Pinokkio is een Kinderopvang gelegen aan Goohorstlaan 12 in Noordwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Noordwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Pinokkio in Noordwijk

Wil je weten wat Pinokkio te bieden heeft? Bekijk dan de website van Pinokkio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pinokkio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pinokkio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Pinokkio

Bezoekers bekeken ook