Kinderdagverblijf De Eekhoorn - Junis Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Eekhoorn - Junis Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Sterrenlaan 164 in Alphen aan den Rijn.

Kinderdagverblijf De Eekhoorn bevindt zich in de planetenbuurt, naast verzorgingshuis Driehoorne, tegenover de moskee en vlakbij het Alrijne Ziekenhuis. Het kinderdagverblijf biedt verschillende activiteiten aan, zoals peuterdans en verven. Er is ook een natuurlijke tuin met een blotevoetenpad waar de kinderen kunnen spelen. Daarnaast worden er uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld de bibliotheek en de opa's en oma's in Driehoorne en Oudshoorn. Bij De Eekhoorn wordt ook voorschoolse educatie aangeboden. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de klantenservice.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Eekhoorn - Junis Kinderopvang in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij Kinderdagverblijf De Eekhoorn - Junis Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Eekhoorn - Junis Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Eekhoorn - Junis Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Sterrenlaan 164 in Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als je in de omgeving van Alphen aan den Rijn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Eekhoorn - Junis Kinderopvang in Alphen aan den Rijn

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Eekhoorn - Junis Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Eekhoorn - Junis Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Eekhoorn - Junis Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Eekhoorn - Junis Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Eekhoorn – Junis Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook