Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW)

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Juffrouw van de Putteplein 3 in Domburg.

Watertoren is een kindercentrum in Domburg met een kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO). Het kinderdagverblijf heeft een licht en huiselijk lokaal waar baby's kunnen spelen en rusten. Er is ook een speelkeuken en een autokleed waar met speelauto's geracet kan worden. Buiten spelen de kinderen op het plein samen met de peutergroep. Op de peutergroep starten ze de dag samen in de kring en is het lokaal ingericht volgens een wisselend thema. Er wordt binnen gespeeld met LEGO en appelflappen gebakken. Buiten is er een uitdagend speelplein met onder andere een tipi en een glijbaan. Op de BSO spelen de kinderen na schooltijd rustig aan en kunnen ze binnen bordspellen kiezen of knutselen. Buiten wordt er gevoetbald in de pannakooi en gespeeld op het groene speelplein. Een rondleiding geeft de beste indruk van de locatie en er is praktische informatie beschikbaar zoals contactgegevens en openingstijden. Het kindercentrum is gerealiseerd door Nedbase.

Meer informatie over Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW) in Domburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Domburg? Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Juffrouw van de Putteplein 3 in Domburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Domburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW) in Domburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Watertoren (KOW)

Bezoekers bekeken ook