Kidswijs Groningen

Kidswijs Groningen is een Kinderopvang gelegen aan Emmastraat 7 in Groningen.

Kidswijs Kinderopvang is een kinderdagverblijf in Groningen en Haren dat kinderen spelenderwijs uitdaagt en prikkelt in een veilige omgeving. Het kinderdagverblijf kijkt naar het individu en de natuurlijke talenten van elk kind, zodat zij zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen op lichamelijk, verstandelijk en emotioneel vlak. De kinderdagverblijven hebben een rustige straat met ruime tuin en een groene locatie in Haren. Daarnaast biedt Kidswijs ook buitenschoolse opvang en peuteropvang aan. De pedagogische visie van Kidswijs Kinderopvang is gebaseerd op vaste gezichten, kleinschaligheid, focus op plezier, persoonlijke aandacht, nette locaties en ruimte voor ontwikkeling. Het kinderdagverblijf werkt met verticale groepen en zorgt voor vaste gezichten in hechte teams. Kidswijs biedt ook flexibiliteit voor ouders, zoals extra opvangdagen of het ruilen van een opvangdag. Er is een handige rekentool beschikbaar om de netto bijdrage voor kinderopvang te berekenen. Kidswijs is ook actief op social media en ouders kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Voor vragen, aanmeldingen of rondleidingen kunnen ouders contact opnemen via het contactformulier of telefonisch. De contactgegevens en openingstijden van Kidswijs Kinderopvang zijn ook vermeld.

Meer informatie over Kidswijs Groningen in Groningen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Groningen? Bij Kidswijs Groningen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kidswijs Groningen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kidswijs Groningen is een Kinderopvang gelegen aan Emmastraat 7 in Groningen. Ideaal dus als je in de omgeving van Groningen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kidswijs Groningen in Groningen

Wil je weten wat Kidswijs Groningen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kidswijs Groningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kidswijs Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kidswijs Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kidswijs Groningen

Bezoekers bekeken ook