Kumari Kinderdagverblijf B.V.

Kumari Kinderdagverblijf B.V. is een Kleuterschool gelegen aan Kruis 21a in Heeze.

Kinderdagverblijf Kumari is geregistreerd onder verschillende LRK-nummers voor dagopvang en BSO in Heeze. Het kinderdagverblijf verwerkt persoonsgegevens van ouders voor het uitvoeren van hun taken als aanbieder van kinderopvang. Deze gegevens worden gebruikt voor de overeenkomst voor kinderopvang, administratieve doeleinden, contactgegevens en zorginformatie over het kind. De GGD voert onaangekondigde controles uit volgens de wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen. Kumari past het "vierogenprincipe" toe, wat inhoudt dat er altijd een volwassene moet kunnen meekijken of meeluisteren met een beroepskracht. Dit wordt ingevuld door onder andere open deuren tussen de groepen en bewust zijn van elkaars handelen met betrekking tot de kinderen.

Meer informatie over Kumari Kinderdagverblijf B.V. in Heeze

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heeze? Bij Kumari Kinderdagverblijf B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kumari Kinderdagverblijf B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kumari Kinderdagverblijf B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Kruis 21a in Heeze. Ideaal dus als je in de omgeving van Heeze je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kumari Kinderdagverblijf B.V. in Heeze

Wil je weten wat Kumari Kinderdagverblijf B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kumari Kinderdagverblijf B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kumari Kinderdagverblijf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kumari Kinderdagverblijf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kumari Kinderdagverblijf B.V.

Bezoekers bekeken ook