Partou Pietersweer 32

Partou Pietersweer 32 is een Kinderdagopvang gelegen aan Pietersweer 32 in Hardinxveld-Giessendam.

De tekst beschrijft de buitenschoolse opvang Splash in Hardinxveld-Giessendam. De opvang biedt een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen na schooltijd verschillende activiteiten kunnen doen, zoals muziek luisteren, knutselen, huiswerk maken en sporten. Er worden regelmatig workshops en evenementen georganiseerd, zoals vloggen, boogschieten en silent disco. De opvang haalt kinderen op van verschillende scholen en biedt ook voorschoolse opvang aan. Er zijn 4 groepen voor kinderen van 4 tot 13 jaar en de opvang is geopend op maandag, dinsdag, donderdag, woensdag en vrijdag. Het is ook mogelijk om je kind in te schrijven voor de opvang en de kosten kunnen worden berekend met behulp van een rekentool.

Meer informatie over Partou Pietersweer 32 in Hardinxveld-Giessendam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam? Bij Partou Pietersweer 32 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Pietersweer 32 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Pietersweer 32 is een Kinderopvang gelegen aan Pietersweer 32 in Hardinxveld-Giessendam. Ideaal dus als je in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Pietersweer 32 in Hardinxveld-Giessendam

Wil je weten wat Partou Pietersweer 32 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Pietersweer 32 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Pietersweer 32? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Pietersweer 32 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Pietersweer 32

Bezoekers bekeken ook