Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje

Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje is een Kinderopvang gelegen aan Jan Den Haenstraat 17 in Dordrecht.

Kinderdagverblijf 't Zonnetje in Dordrecht biedt warme en kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze streven naar een goede sfeer in de groep waar iedereen zich welkom voelt. Kinderen die naar de opvang gaan hebben vriendjes en ontwikkelen zich zelfstandiger. Het kinderdagverblijf biedt stimulerende en uitdagende activiteiten, een gezonde en warme maaltijd, een verticale groep met leeftijdgenootjes, een warme en huiselijke sfeer, professionele en enthousiaste medewerkers, een lage uurtarief en gratis parkeergelegenheid. Ouders kunnen vrijblijvend contact opnemen voor vragen of advies.

Meer informatie over Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje in Dordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dordrecht? Bij Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje is een Kinderopvang gelegen aan Jan Den Haenstraat 17 in Dordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Dordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje in Dordrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ‘t Zonnetje

Bezoekers bekeken ook