De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot)

De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot) is een Kinderopvang gelegen aan Tiendweg 62 A in Leerdam.

Dichtbij kinderopvang is een professionele en maatschappelijke kinderopvangorganisatie die zich richt op de ontwikkeling en het ontdekken van talenten van kinderen in een veilige omgeving. Ze bieden deskundige en liefdevolle medewerkers die klaarstaan voor zowel het kind als de ouders. Dichtbij kinderopvang streeft naar blije gezichten, zowel dicht bij huis als dicht bij de ouders. Ze geven kinderen alle ruimte om zichzelf en de wereld te ontdekken en bieden deskundig advies en een luisterend oor. Ze zijn er voor iedereen, ook voor kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben. Dichtbij kinderopvang werkt samen met scholen, gemeenten en sportorganisaties en maakt onderdeel uit van de wijk en de gemeenschap. Ze blijven graag klein en dichtbij, en zijn altijd in de buurt.

Meer informatie over De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot) in Leerdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leerdam? Bij De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot) is een Kinderopvang gelegen aan Tiendweg 62 A in Leerdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Leerdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot) in Leerdam

Wil je weten wat De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot) te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Matroosjes kinderdagverblijf (locatie Speelboot)

Bezoekers bekeken ook