Kober kinderopvang Vlindertuin

Kober kinderopvang Vlindertuin is een Kinderopvang gelegen aan Zandoogjes 9 in Breda.

De Buitenschoolse opvangVlindertuin in Breda biedt creatieve en veelzijdige activiteiten aan. Kinderen kunnen dansen, hout bewerken, judoën en yoga doen. Er zijn verschillende ruimtes zoals groepsruimten, een multifunctionele ruimte, een gymzaal en een ruime tuin. De locatie is dichtbij basisschool de Boomgaard en kinderen kunnen al vanaf half acht 's ochtends terecht op de opvang. Vanaf 9 jaar gaan kinderen automatisch naar een andere locatie. Er is een grote buitenruimte en er worden culturele activiteiten aangeboden. Daarnaast is er ook ruimte voor vrij spel. Er is een ouderapp waar ouders dagelijks op de hoogte worden gehouden. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met het serviceteam.

Meer informatie over Kober kinderopvang Vlindertuin in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kober kinderopvang Vlindertuin kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Vlindertuin geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Vlindertuin is een Kinderopvang gelegen aan Zandoogjes 9 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Vlindertuin in Breda

Wil je weten wat Kober kinderopvang Vlindertuin te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Vlindertuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Vlindertuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Vlindertuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Vlindertuin

Bezoekers bekeken ook