Partou Willemsbeekweg 80

Partou Willemsbeekweg 80 is een Kinderopvang gelegen aan Willemsbeekweg 80 in IJmuiden.

Deze tekst gaat over de buitenschoolse opvang op de Willemsbeekweg 80 in IJmuiden. De buitenschoolse opvang is gevestigd op de eerste verdieping van basisschool de Boekanier. Kinderen kunnen na schooltijd zelf kiezen wat ze willen doen, zoals voetballen, knutselen of spelletjes spelen. Er is ook een rustige ruimte voor kinderen die behoefte hebben aan minder prikkels. De buitenschoolse opvang werkt samen met basisschool De Boekanier, waardoor kinderen direct vanuit school naar de opvang kunnen gaan. De opvang wordt geleid door Anne-Lot Weerd. De opvang haalt kinderen op van school en er is een app waar ouders berichten kunnen ontvangen. Het pedagogisch beleid en de tarieven kunnen op de website worden gevonden, en ouders kunnen hun kind inschrijven of een rondleiding aanvragen.

Meer informatie over Partou Willemsbeekweg 80 in IJmuiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van IJmuiden? Bij Partou Willemsbeekweg 80 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Willemsbeekweg 80 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Willemsbeekweg 80 is een Kinderopvang gelegen aan Willemsbeekweg 80 in IJmuiden. Ideaal dus als je in de omgeving van IJmuiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Willemsbeekweg 80 in IJmuiden

Wil je weten wat Partou Willemsbeekweg 80 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Willemsbeekweg 80 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Willemsbeekweg 80? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Willemsbeekweg 80 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Willemsbeekweg 80

Bezoekers bekeken ook