Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH)

Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Korvetstraat 67 in Den Helder.

SKDH is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de Kop van Noord-Holland. Ze bieden kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar, zowel in kinderdagverblijven, peuterspeel- en leergroepen, buitenschoolse opvang als bij gastouders. Het doel is om kinderen de ruimte te geven om hun vaardigheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. SKDH heeft ook een dochterorganisatie genaamd stichting 4YoungTalent, die kinderen voorbereidt op het voortgezet onderwijs en helpt bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Verder bieden ze ook opvoedingsondersteuning aan.

Meer informatie over Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Korvetstraat 67 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH)

Bezoekers bekeken ook