Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co) is een Kinderdagopvang gelegen aan Heemradenlaan 28 in IJsselstein.

Kinderdagverblijf Achterveld is gevestigd in IJsselstein en biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar in één verticale groep. Het kinderdagverblijf heeft een eigen groepsruimte met inrichting voor baby's, dreumesen en peuters. Er is ook een buitenspeelterrein en een atelier aanwezig. Het kinderdagverblijf werkt met de erkende methode Uk & Puk en organiseert activiteiten en uitjes om kinderen spelenderwijs nieuwe dingen te laten leren. Ouders kunnen online inschrijven en er is een oudercommissie waarin ouders kunnen meedenken en praten. Het kinderdagverblijf is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het adres is Heemradenlaan 28, 3401 GX IJsselstein.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co) in IJsselstein

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van IJsselstein? Bij Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Heemradenlaan 28 in IJsselstein. Ideaal dus als je in de omgeving van IJsselstein je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co) in IJsselstein

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Achterveld (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook