Kinderdagverblijf Het Paradijsje

Kinderdagverblijf Het Paradijsje is een Kleuterschool gelegen aan Wilhelmina van Pruisenlaan 419 in Gouda.

In dit stuk wordt vermeld dat er twee kinderdagverblijven zijn in Gouda, namelijk K.D.V. Het Paradijsje en B.S.O. De Hemel. Het telefoonnummer van beide locaties is 0182 549 275. Daarnaast worden ook enkele belangrijke documenten genoemd, zoals de privacy verklaring, het privacy reglement, de algemene voorwaarden, de klachtenregeling en de inspectierapporten. Er worden geen specifieke datums of gebeurtenissen genoemd in de tekst.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Paradijsje in Gouda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gouda? Bij Kinderdagverblijf Het Paradijsje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Paradijsje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Paradijsje is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelmina van Pruisenlaan 419 in Gouda. Ideaal dus als je in de omgeving van Gouda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Paradijsje in Gouda

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Paradijsje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Paradijsje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Paradijsje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Paradijsje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Paradijsje

Bezoekers bekeken ook