GO! Kinderopvang IKC Warande

GO! Kinderopvang IKC Warande is een Kinderopvang gelegen aan Haagwinde 2 in Lelystad.

Integraal Kindcentrum Warande is een locatie in Lelystad waar onderwijs en opvang intensief samenwerken om kinderen van 0-13 jaar optimaal te laten ontwikkelen. De groepsruimtes zijn open en stimuleren kinderen om antwoorden te vinden en kritisch na te denken. Ouders kiezen voor IKC Warande vanwege verschillende redenen, zoals praktische informatie, het Konnect systeem waarmee ouders de dag van hun kind kunnen beleven en ouderbetrokkenheid. Er is de mogelijkheid om vrijblijvend in te schrijven en een rondleiding te krijgen om meer te weten te komen over de plaatsingsmogelijkheden.

Meer informatie over GO! Kinderopvang IKC Warande in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij GO! Kinderopvang IKC Warande kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij GO! Kinderopvang IKC Warande geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

GO! Kinderopvang IKC Warande is een Kinderopvang gelegen aan Haagwinde 2 in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

GO! Kinderopvang IKC Warande in Lelystad

Wil je weten wat GO! Kinderopvang IKC Warande te bieden heeft? Bekijk dan de website van GO! Kinderopvang IKC Warande of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GO! Kinderopvang IKC Warande? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GO! Kinderopvang IKC Warande het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. GO! Kinderopvang IKC Warande

Bezoekers bekeken ook