Kinderdagverblijf Het speelkasteel

Kinderdagverblijf Het speelkasteel is een Kinderdagopvang gelegen aan Dommelsingel 4A in Beverwijk.

Het kinderdagverblijf Het speelkasteel is 51 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 19:00. Ze hebben echter wel sluitingsdagen in 2023, maar deze worden niet specifiek genoemd. Als je geïnteresseerd bent in een rondleiding, kun je een e-mail sturen naar hetspeelkasteel@outlook.com om een datum en tijdstip af te spreken. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Dommelsingel 4A in Beverwijk. Je kunt hen ook volgen op Facebook en Instagram. Je kunt contact met hen opnemen via hetspeelkasteel@outlook.com of via de telefoonnummers 0653901914 en 0251294473.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het speelkasteel in Beverwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Beverwijk? Bij Kinderdagverblijf Het speelkasteel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het speelkasteel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het speelkasteel is een Kinderopvang gelegen aan Dommelsingel 4A in Beverwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Beverwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het speelkasteel in Beverwijk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het speelkasteel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het speelkasteel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het speelkasteel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het speelkasteel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het speelkasteel

Bezoekers bekeken ook