Kinderopvang Koetjes en Kalfjes

Kinderopvang Koetjes en Kalfjes is een Kinderopvang gelegen aan Kloosterweg 4 in Aagtekerke.

Kinderdagverblijf Koetjes & Kalfjes is een kinderdagverblijf dat ruimte biedt aan 2 verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het heeft een huiselijke sfeer en de binnenruimte straalt rust en geborgenheid uit. De leefruimtes grenzen aan de tuin, wat uitnodigend is voor kinderen om naar buiten te gaan. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de achterkant van een melkveehouderijbedrijf en biedt een prachtig uitzicht op het weiland. Het heeft een team van professionele pedagogisch medewerkers. Daarnaast is er een melkveebedrijf genaamd Oosterzicht gevestigd in Aagtekerke, waar 120 melkkoeien en 55 stuks jongvee verzorgd worden. Voor meer informatie kan er gebeld worden naar het nummer 0118 581 460.

Meer informatie over Kinderopvang Koetjes en Kalfjes in Aagtekerke

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Aagtekerke? Bij Kinderopvang Koetjes en Kalfjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Koetjes en Kalfjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Koetjes en Kalfjes is een Kinderopvang gelegen aan Kloosterweg 4 in Aagtekerke. Ideaal dus als je in de omgeving van Aagtekerke je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Koetjes en Kalfjes in Aagtekerke

Wil je weten wat Kinderopvang Koetjes en Kalfjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Koetjes en Kalfjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Koetjes en Kalfjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Koetjes en Kalfjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Koetjes en Kalfjes

Bezoekers bekeken ook