Humankind - Kinderdagverblijf De oversteek

Humankind - Kinderdagverblijf De oversteek is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 28 in Liempde.

Kinderdagverblijf De Oversteek in Liempde biedt kinderen vanaf 0 jaar een veilige haven om te groeien. Ze organiseren diverse activiteiten en zorgen ervoor dat de kinderen bij hen in veilige handen zijn. Naast kinderdagverblijf bieden ze ook peuteropvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang aan. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur. De locatie van De Oversteek is Dorpstraat 28, 5298 CB Liempde. Voor meer informatie en het GGD-rapport kan er contact worden opgenomen via de klantenservice op het nummer 073-7119400. Het LRK-registratienummer is 181762766. Bij De Oversteek komen kinderen van 0 tot 13 jaar tot bloei. Het is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland en heeft meer dan 450 locaties.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf De oversteek in Liempde

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Liempde? Bij Humankind - Kinderdagverblijf De oversteek kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf De oversteek geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf De oversteek is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 28 in Liempde. Ideaal dus als je in de omgeving van Liempde je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf De oversteek in Liempde

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf De oversteek te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf De oversteek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf De oversteek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf De oversteek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf De oversteek

Bezoekers bekeken ook