Kinderdagverblijf De Elsen

Kinderdagverblijf De Elsen is een Kinderopvang gelegen aan Fluitekruidstraat 71 in Almere.

Dit is een samenvatting van het kleinschalige kinderdagverblijf in Almere. Het kinderdagverblijf bestaat al meer dan 15 jaar en biedt liefdevolle kinderopvang. Eigenaresse Els Damveld is een groot voorstander van kleinschalige opvang en werkt samen met een ervaren team van leidsters. Het kinderdagverblijf heeft kleinschalige groepen voor baby's en peuters. Het bevindt zich op een prachtige locatie in de Kruidenwijk van Almere-Stad. Er zijn positieve ervaringen over de kinderopvang en er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals een voorleesontbijt. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een rondleiding te plannen of te bellen naar het telefoonnummer 036 5401494.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Elsen in Almere

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Almere? Bij Kinderdagverblijf De Elsen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Elsen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Elsen is een Kinderopvang gelegen aan Fluitekruidstraat 71 in Almere. Ideaal dus als je in de omgeving van Almere je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Elsen in Almere

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Elsen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Elsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Elsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Elsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Elsen

Bezoekers bekeken ook