Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH)

Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Houwingsingel 2A in Den Helder.

Het kinderdagverblijf IKC Driemaster biedt kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Het kinderdagverblijf is kleinschalig en bestaat uit een baby-dreumesgroep en een peutergroep. Er wordt nauw samengewerkt met basisschool IKC Driemaster, waar de oudste peuters alvast kunnen kennismaken met het basisonderwijs. Daarnaast krijgen de peuters twee keer per week muziekles van een vakdocent. Het kinderdagverblijf is centraal gelegen en goed bereikbaar. Voor vragen en inschrijvingen kan er contact worden opgenomen via de website of telefonisch.

Meer informatie over Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Houwingsingel 2A in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf IKC Driemaster (SKDH)

Bezoekers bekeken ook