Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW)

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Alexander Gogelweg 10 in Vlissingen.

De locatie Tuimelaar is gevestigd in de woonwijk Paauwenburg in Vlissingen. Het is onderdeel van Kindcentrum Tuimelaar en IKC Kind aan Zee. Daarnaast ligt het op loopafstand van basisschool Theo Thijssen en heeft het een speeltuin, buurtcentrum en park in de omgeving. Op het kinderdagverblijf verkopen ze fruit in de winkelhoek en luisteren ze naar verhalen in de leeshoek. Op het groene plein hebben ze plezier op de peuterschommel en maken ze uitstapjes met de bolderkar. In de peutergroep werken ze in kleine groepjes en tellen ze stippen in de rekenhoek. Ze spelen ook graag buiten. Bij de BSO maken ze creaties met de naaimachine, spelen ze bordspellen en genieten ze van buitenactiviteiten. Ze gaan regelmatig naar het buurtcentrum of park. De vestigingsmanager is Liliana de Koeijer-Chiarini.

Meer informatie over Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW) in Vlissingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlissingen? Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Alexander Gogelweg 10 in Vlissingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlissingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW) in Vlissingen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO Tuimelaar (KOW)

Bezoekers bekeken ook