Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co)

Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Brittenburg in Gouda.

Het kinderdagverblijf de Cirkel is gevestigd in Kindcentrum de Cirkel in Gouda. Het biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar en heeft een huiselijk ingerichte groepsruimte met een buitenspeelplein. De dag is ingedeeld volgens een vast ritme met activiteiten die afgestemd zijn op een thema. Het kinderdagverblijf werkt met de methode Uk & Puk om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. De pedagogisch medewerkers bieden een veilige omgeving waarin kinderen op hun eigen manier en tempo kunnen ontdekken. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van Kind & Co, dat staat voor professionaliteit en zorgzaamheid. Er is een oudercommissie en jaarlijks wordt de locatie bezocht door een GGD-inspecteur. Het kinderdagverblijf is gevestigd op Brittenburg 50 in Gouda en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co) in Gouda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gouda? Bij Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Brittenburg in Gouda. Ideaal dus als je in de omgeving van Gouda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co) in Gouda

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Cirkel (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook