Kinderdagverblijf De Teigetjes!

Kinderdagverblijf De Teigetjes! is een Kinderopvang gelegen aan Weidestraat 18 in Den Dungen.

Kinderdagverblijf De Teigetjes! is een kleinschalig kinderdagverblijf met twee verticale groepen en een groep peuterarrangement. Ze bieden kleinschalige kinderopvang aan met maximaal 16 kinderen per groep. Het kinderdagverblijf werkt met vaste pedagogische medewerkers die veel deskundige pedagogische kennis hebben en zorgen voor een vertrouwde en veilige omgeving voor de kinderen. Ze werken ook met het VVE-programma Uk en Puk, dat de taal, rekenen en sociale vaardigheden van de kinderen vergroot. Daarnaast werkt het kinderdagverblijf samen met basisschool Fonkel en BSO Bolderburen om een doorgaande ontwikkelingslijn te creëren voor de kinderen. Er wordt ook vermeld dat er een peuteropvanglocatie is bij de Litserborg. De tekst bevat ook informatie over het factureringssysteem en de tarieven van het kinderdagverblijf.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Teigetjes! in Den Dungen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Dungen? Bij Kinderdagverblijf De Teigetjes! kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Teigetjes! geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Teigetjes! is een Kinderopvang gelegen aan Weidestraat 18 in Den Dungen. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Dungen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Teigetjes! in Den Dungen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Teigetjes! te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Teigetjes! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Teigetjes!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Teigetjes! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Teigetjes!

Bezoekers bekeken ook