Bso Op Ontdekking

Bso Op Ontdekking is een Kinderdagopvang gelegen aan Dorpsstraat 9A in Sint Maarten.

Bso Op Ontdekking is een nieuwe buitenschoolse opvang (bso) in Sint Maarten, in samenwerking met basisschool De Zwerm. De bso is open op maandag, dinsdag en donderdag, maar kan ook op andere dagen open gaan bij voldoende interesse. Bij bso Op Ontdekking staat het plezier van het kind voorop, met aandacht voor gezonde voeding en buiten spelen. De kinderen doen mee aan leuke en leerzame activiteiten, zoals sport en spel en uitstapjes naar bijvoorbeeld een museum of dierentuin. Voor buitenschoolse opvang in Sint Maarten kan er contact opgenomen worden met het Centraal Bureau van Stichting Kinderopvang Regio Schagen. Daarnaast stellen twee medewerkers van SKRS zich voor en vertellen over hun ervaringen en werkzaamheden bij SKRS.

Meer informatie over Bso Op Ontdekking in Sint Maarten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sint Maarten? Bij Bso Op Ontdekking kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Bso Op Ontdekking geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Bso Op Ontdekking is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 9A in Sint Maarten. Ideaal dus als je in de omgeving van Sint Maarten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Bso Op Ontdekking in Sint Maarten

Wil je weten wat Bso Op Ontdekking te bieden heeft? Bekijk dan de website van Bso Op Ontdekking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bso Op Ontdekking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bso Op Ontdekking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Bso Op Ontdekking

Bezoekers bekeken ook