Ludens - Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Ludens - Kinderdagverblijf Villa Kakelbont is een Kinderopvang gelegen aan Aartsbisschop Romerostraat 330 in Utrecht.

Kinderdagverblijf Villa Kakelbont is gelegen in de wijk Voordorp in Utrecht. Binnen hebben de kinderen veel speelruimte, met duurzaam speelgoed, een zandwatertafel, klim- en klautermateriaal en een bewegingsruimte voor dans en sport. Ze kunnen ook experimenteren in het kleine Atelier met materialen als wol, plastic, hout en papier. Als uitstapje gaan ze regelmatig naar het tuinenpark 'Ons Buiten' met een dierenweide, en twee keer per maand naar Voorveldse Hof, een huis voor ouderen, om samen met de bewoners activiteiten te doen. In de tuin van Villa Kakelbont kunnen de kinderen elke dag op ontdekkingstocht gaan en op het dakterras hebben de baby's een eigen speelruimte.

Meer informatie over Ludens - Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij Ludens - Kinderdagverblijf Villa Kakelbont kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Ludens - Kinderdagverblijf Villa Kakelbont geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Ludens - Kinderdagverblijf Villa Kakelbont is een Kinderopvang gelegen aan Aartsbisschop Romerostraat 330 in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Ludens - Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Utrecht

Wil je weten wat Ludens - Kinderdagverblijf Villa Kakelbont te bieden heeft? Bekijk dan de website van Ludens - Kinderdagverblijf Villa Kakelbont of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ludens - Kinderdagverblijf Villa Kakelbont? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ludens - Kinderdagverblijf Villa Kakelbont het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Ludens – Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Bezoekers bekeken ook