Kibeo de Boemerang

Kibeo de Boemerang is een Kinderopvang gelegen aan De Meeren 1 in Zevenbergen.

Kibeo de Boemerang Zevenbergen is een kinderdagverblijf waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Er zijn speelhoeken binnen en een tuin waar kinderen kunnen buitenspelen. Er worden ook knutselactiviteiten aangeboden, wat goed is voor de fijne motoriek. Deze vestiging is erg populair, dus het is belangrijk om op tijd in te schrijven. Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden en het is mogelijk om foto's en filmpjes van de activiteiten te bekijken op de sociale media van Kibeo.

Meer informatie over Kibeo de Boemerang in Zevenbergen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zevenbergen? Bij Kibeo de Boemerang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo de Boemerang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo de Boemerang is een Kinderopvang gelegen aan De Meeren 1 in Zevenbergen. Ideaal dus als je in de omgeving van Zevenbergen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo de Boemerang in Zevenbergen

Wil je weten wat Kibeo de Boemerang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo de Boemerang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo de Boemerang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo de Boemerang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo de Boemerang

Bezoekers bekeken ook