Kinderdagverblijf SpeelOkee

Kinderdagverblijf SpeelOkee is een Kinderdagopvang gelegen aan Oost-Voorstraat 109 in Oud-Beijerland.

Kinderdagverblijf SpeelOkee is een professionele en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in Oud-Beijerland, die al ruim 20 jaar bestaat. Ze bieden professionele en flexibele kinderopvang met ruime openingstijden. Het kinderdagverblijf werkt met gediplomeerde en gescreende medewerkers en hecht veel waarde aan de kwaliteit van de opvang. Ze stimuleren de ontwikkeling van kinderen op een pedagogisch verantwoorde manier en hechten veel belang aan een nauw contact met ouders en verzorgers. Daarnaast staat het thema "Onderwaterwereld" centraal in de komende zes weken, waarbij de kinderen leren over de onderwaterwereld en activiteiten doen die bijdragen aan dit thema. Kinderdagverblijf SpeelOkee heeft verschillende groepen voor verschillende leeftijdscategorieën en is een erkend leerbedrijf.

Meer informatie over Kinderdagverblijf SpeelOkee in Oud-Beijerland

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oud-Beijerland? Bij Kinderdagverblijf SpeelOkee kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf SpeelOkee geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf SpeelOkee is een Kinderopvang gelegen aan Oost-Voorstraat 109 in Oud-Beijerland. Ideaal dus als je in de omgeving van Oud-Beijerland je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf SpeelOkee in Oud-Beijerland

Wil je weten wat Kinderdagverblijf SpeelOkee te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf SpeelOkee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf SpeelOkee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf SpeelOkee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf SpeelOkee

Bezoekers bekeken ook