Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH)

Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Heiligharn 424 in Den Helder.

Kinderdagverblijf de Dijkbouwers bevindt zich in basisschool de Dijk in Den Helder. Ze bieden kinderdagopvang aan één verticale groep van maximaal 12 kinderen. Het kinderdagverblijf werkt samen met de basisschool en de peuterspelen- en leergroepen aan thematische activiteiten. De groep heeft een eigen tuin met een blotevoetenpad. Ze werken met het landelijk erkende werkplan Startblokken van Basisontwikkeling, waarbij betekenisvolle activiteiten centraal staan. Professionals ondersteunen de kinderen bij activiteiten en stimuleren hun eigen oplossingen, ideeën en uitingen. De oudercommissie is bereikbaar via e-mail. Inschrijven kan online en voor andere vragen kan het contactformulier ingevuld worden of telefonisch contact opgenomen worden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Heiligharn 424 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Dijkbouwers (SKDH)

Bezoekers bekeken ook