Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Goudenregenstraat 2a in Woerden.

Kinderdagverblijf Haventje is gevestigd in de bomenbuurt van Woerden en maakt deel uit van het Integraal Kindcentrum (IKC) Willem van Oranje. Het kinderdagverblijf heeft een grote en lichte groepsruimte met een serre, geschikt voor 16 kinderen. Er is een afgesloten buitenruimte waar kinderen veilig kunnen spelen en er zijn verschillende hoeken waarin kinderen met verschillend materiaal kunnen spelen. Kinderen van 3 jaar en ouder worden aparte activiteiten aangeboden, in samenwerking met de naastgelegen peutergroep Haventje. Elk kind krijgt een mentor toegewezen die het kind volgt en het aanspreekpunt is voor ouders. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode. Daarnaast zijn er nog verschillende andere onderwerpen en contactgegevens vermeld in de tekst.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co) in Woerden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Woerden? Bij Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Goudenregenstraat 2a in Woerden. Ideaal dus als je in de omgeving van Woerden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co) in Woerden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Haventje (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook