Kinderdagverblijf Barbaborah

Kinderdagverblijf Barbaborah is een Kinderopvangbureau gelegen aan Wismastate 5 in Leeuwarden.

Kinderdagverblijf Barbaborah is een huiselijk kinderdagverblijf in Camminghaburen Leeuwarden. Kinderen kunnen er spelen, zich ontwikkelen en de dieren ontdekken. Het kinderdagverblijf is open van 7.00 tot 18.30 uur en biedt onder andere een warme maaltijd om 11.30 uur en een broodmaaltijd om 16.15 uur. Luiers zijn inclusief en er wordt zoveel mogelijk naar buiten gegaan. Er zijn uitdagende activiteiten en vaste gezichten, geen invalpool. Er heerst een huiselijke sfeer en er zijn flexibele ruilmogelijkheden. Ouders hebben de hele dag contact via de BitCare app. Het kinderdagverblijf biedt meer dan alleen opvang. Voor meer informatie kan er een kijkje genomen worden op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Barbaborah in Leeuwarden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leeuwarden? Bij Kinderdagverblijf Barbaborah kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Barbaborah geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Barbaborah is een Kinderopvang gelegen aan Wismastate 5 in Leeuwarden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leeuwarden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Barbaborah in Leeuwarden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Barbaborah te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Barbaborah of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Barbaborah? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Barbaborah het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Barbaborah

Bezoekers bekeken ook