Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW)

Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Jan Campertstraat 2 in Westkapelle.

Torenlicht is een locatie in het gezellige dorp Westkapelle waar zowel een peutergroep als een kinderdagverblijf te vinden zijn. De peutergroep werkt samen met peutergroep Vuurtoren en ook de buitenschoolse opvang Wannes & Ko bevindt zich vlakbij. De kinderen hebben veel ruimte om hun eigen activiteiten te doen of samen te spelen. Op het kinderdagverblijf is er een huiselijke sfeer en kunnen baby's kruipend op ontdekkingstocht. De grotere kinderen kunnen hun tenen voelen op het blotevoetenpad. Op de peutergroep is er veel beweegruimte en kunnen de kinderen onder andere kokkerellen in de buitenkeuken. Een bezoekje aan de bakker in het dorp is ook leuk. Voor meer informatie en een rondleiding kan er contact opgenomen worden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW) in Westkapelle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Westkapelle? Bij Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Jan Campertstraat 2 in Westkapelle. Ideaal dus als je in de omgeving van Westkapelle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW) in Westkapelle

Wil je weten wat Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf en Peutergroep Torenlicht (KOW)

Bezoekers bekeken ook